Ξεκίνησα γιόγκα στο σπίτι γιατί ήθελα να κάνω κάτι για μένα.

Δεν απολάμβανα τη δουλειά μου και βρισκόμουν σε μια κατάσταση παρατεταμένου στρες.

Το χρόνιο εργασιακό άγχος μου χάρισε ένα αυτοάνοσο ενώ τα προβλήματα υπογονιμότητας με οδήγησαν στο να παραμελήσω την υγεία μου και να πάρω κιλά.

Η πρόωρη είσοδος στην εμμηνόπαυση μου πρόσθεσε έναν ακόμη βραχνά που έπρεπε να διαχειριστώ. Τις ορμόνες, το επιπλέον βάρος και τη μεταβαλλομενη διάθεση. Η αυτοεκτίμηση μου έφτασε πάτο.

Υπέφερα από την έλλειψη σκοπού και σιγά σιγά έχασα την αυτοπεποίθησή μου.

Τα μαθήματα γιόγκα, αρχικά, και η μελέτη της γιογκικής φιλοσοφίας, στη συνέχεια, με έκαναν να δω μέσα μου.

Μπόρεσα όχι μόνο να αφήσω ότι με πονούσε πίσω μου αλλά να κάνω μια καινούργια αρχή και να αλλάξω τρόπο σκέψης.

Αυτό που ξεκίνησε με ένα γιόγκα ματ, ένα laptop και μια μηνιαία συνδρομή με οδήγησε στην ολοκλήρωση των 500+ ωρών εκπαίδευσης στο coaching και σήμερα που σου μιλάω είμαι πιστοποιημένη coach.

Η εφαρμογή της γιογκικής φιλοσοφίας στην καθημερινότητα βελτίωσε όλους τους τομείς της ζωής μου και με έκανε να θέλω να μοιραστώ τη διαδικασία και τα οφέλη με άλλες γυναίκες.

Δηλώνω περήφανη “μητέρα” 3 υπέροχων κατοικιδίων συντροφιάς και σκοπός μου είναι να βοηθώ εθελοντικά όπου μπορώ και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με βαθιά ενσυναίσθηση.

Το Millionaire Yoga είναι η δική μου προσέγγιση, έτσι ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις και ΄συ μακροχρόνιες αλλαγές που θα φέρουν πληρότητα και χαρά στη ζωή σου!

Το Millionaire Yoga είναι μια ολιστική, αυθεντική και ολοκληρωμένη coaching πρακτική με πολλές βιωματικές ασκήσεις. Να μάθεις να ζεις με όσα σου φέρνουν αφθονία, ευτυχία και χαρά.

Η Γιόγκα των Εκατομμυρίων απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες και σου μαθαίνει πως να ζεις πλήρως ευθυγραμμισμένη με τον αληθινό σου Εαυτό σε κάθε στιγμή και σε όλα τα επίπεδα σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό.

Είμαι ευγνώμων για αυτό που είμαι σήμερα.

Διάβασε περισσότερα στο πριν και μετά τη γιόγκα.