Οι προσωπικές μου αξίες πυξίδα ζωής

Ό,τι κάνω στη ζωή μου είναι σε βαθιά συνάρτηση με τις αξίες μου. Πιστεύω στο ρητό του Γκάντι που λέει: “Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο”.

Βασική Αξία Νο1

Δημιουργώντας ένα ειλικρινές μέλλον

Έχω δεσμευτεί να εξασκώ τη Satya (αλήθεια) και είμαι αφοσιωμένη στο να ζω μια αυθεντική και ακέραιη ζωή.

Η Satya είναι το 2ο Yama του Patanjali και αποτελεί μια καθημερινή πρακτική ειλικρίνειας απέναντι στον εαυτό σου και τους άλλους.

Στις coaching συνεδρίες δεσμεύομαι στο 100% να διασφαλίσω ότι οι ενέργειες μου ευθυγραμμίζονται με αυτά που λέω και κάνω. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα προτείνω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει η ίδια.

Δεσμεύομαι να εμπνεύσω όσες γυναίκες το επιθυμούν να ζήσουν την αλήθεια τους και να ευθυγραμμιστούν πλήρως με τον σκοπό της ζωής τους υποστηρίζοντας αυτό που είναι -και όχι αυτό που οι άλλοι θέλουν να είναι.

Βασική Αξία Νο2

Δημιουργώντας έναν κόσμο που κυριαρχεί ο σεβασμός

Έχω δεσμευτεί να εξασκώ την Ahimsa (μη βια) και να επιλέγω να ενεργώ με καλοσύνη, συμπόνια και σεβασμό σε ό,τι κάνω.

Η Ahimsa είναι το 1ο Yama από τα 5 στη γιογκική φιλοσοφία.

Έχω επιλέξει να ζω με έναν απλό τρόπο και με ενδιαφέρει η ηθική βιωσιμότητα και η περιβαλλοντική προστασία. Είναι ένα κομμάτι που με ενδιαφέρει να ασχοληθώ ενεργά μελλοντικά.

Στο μεταξύ δεσμεύομαι να υπηρετώ όσο περισσότερο μπορώ έναν βιώσιμο τρόπο ζωής και να βάζω το δικό μου λιθαράκι προς ένα καλύτερο πλανήτη.

Βασική Αξία Νο3

Αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα 

Στο ιστολόγιο μου όλες οι γυναίκες μπορούν να αισθάνονται ευπρόσδεκτες. Τις παροτρύνω να είναι ο εαυτός τους ανεξάρτητα από την ηλικία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία και την κοινωνική θέση.

Βασική Αξία Νο4

Να έχουν όλες οι γυναίκες πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην υποστήριξη

Πιστεύω ότι το coaching είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία που αξίζουν όλες οι γυναίκες να γνωρίσουν.

Η προσέγγισή μου βασίζεται στην εύρεση του εσωτερικού σου σκοπού που φέρνει αρμονία, χαρά και ισορροπία.

Δεσμεύομαι να συνεισφέρω αν κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να επενδύσουν στη μαγεία του coaching προσφέροντας μια δωρεάν θέση το 6μηνο στα ομαδικά προγράμματα υποστηρίζοντας το αυτογνωσιακό τους ταξίδι.

Σε σχέση με το ιστολόγιο μου δεσμεύομαι να συνεχίσω να δημιουργώ υποστηρικτικό περιεχόμενο από το οποίο όλες μπορούν να επωφεληθούν.

Βασική Αξία Νο5

Η προσφορά μου στην ευρύτερη κοινότητα

Δεσμεύομαι να εξασκώ την Asteya (γενναιοδωρία) και να ανταποδίδω τις εθελοντικές μου υπηρεσίες στην κοινότητα προσφέροντας ένα ποσοστό από τυχόν κέρδη σε επιλεγμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που υποστηρίζουν τις βασικές μου αξίες.

Η Asteya είναι το 3ο από τα 5 Γιάμας.

Είμαι ευαισθητοποιημένη σε όσους διψούν για μάθηση και στην περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις και οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που σχετίζομαι είναι:

Διαβάζω για τους άλλους – έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που υποστηρίζει το αναφαίρετο δικαίωμα όλων των ανθρώπων να έχουν πρόσβαση στα βιβλία.

Ελληνική προστασία της φύσης – μια μη κερδοσκοπική οργάνωση 70 ετών που ενδιαφέρεται για τη μείωση της περιβαλλοντικής κρίσης μέσα από την εκπαίδευση με πλήθος δραστηριότητες.