Γιογκική Συμβουλευτική: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Καλωσόρισε το μεταμορφωτικό πεδίο της Γιογκικής Συμβουλευτικής ως νέα και πνευματικότερη διάσταση στη σύγχρονη συμβουλευτική που μας αφορά όλους!

H φιλοσοφία της γιόγκα και η πρακτική εφαρμογή της αποτελούν έναν μοναδικό συνδυασμό μεταμορφωτικής εμπειρίας.

Τι είναι η Γιόγκικη Συμβουλευτική

Η Γιόγκικη Συμβουλευτική είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συμβουλευτική-coaching.

Πρόκειται για την εκμάθηση ενός τρόπου ζωής μέσα από τη φιλοσοφία της γιόγκα με πρακτικές εφαρμογές στην καθημερινή μας ζωή.

Εξερεύνησε μαζί μου, τους τρόπους με τους οποίους η φιλοσοφία της Γιόγκα μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις μοτίβα και να βιώσεις ισορροπία και εσωτερική αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Οι συνεδρίες προσφέρουν βήμα βήμα μια ολοκληρωμένη ολιστική προσέγγιση που συνδυάζει σωματικές πρακτικές με mindfulness τεχνικές μέσα από ένα ασφαλές πλαίσιο coaching-συμβουλευτικής.

Εργαλεία ζωής σου επιτρέπουν να ανακατευθύνεις τις σκέψεις και την ενέργεια με εποικοδομητικό τρόπο σε αυτό που έχει πραγματική σημασία: τα δικά σου αξιακά μέτρα και σταθμά.

Θα χτίσουμε γερά θεμέλια ώστε να διαχειρίζεσαι με επιτυχία στρεσογόνες καταστάσεις μέσα από την καινούργια εσωτερική σου στάση. Η συναισθηματική ένταση και η χαμηλή αυτοπεποίθηση οδηγούν σε υπαρξιακά συναισθήματα και σε ασθένειες που θέλουμε να προλαμβάνουμε.

Μέσω ενός σταθερού σκελετού αυτοπεποίθησης μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης και δράσης με επιλογές και πράξεις που εξυπηρετούν τον σκοπό της ζωής σου.

Ως αναπόσπαστο στοιχείο της διαδικασίας θα διερευνήσουμε διάφορες ανατολικές τεχνικές που θα μπορείς να χρησιμοποιείς για να αυξήσεις την αυτεπίγνωση. Μέρος των συμβουλευτικών συνεδριών είναι ο καθοδηγούμενος διαλογισμός, οι αναπνοές και η αυτομελέτη.

Αυτά τα εργαλεία και πολλά ακόμη θα βοηθήσουν στη μείωση του άγχους και στη βελτίωση της σωματικής και πνευματικής σου επίγνωσης. Βρίσκοντας τις πρακτικές που σου ταιριάζουν θα αναπτύξεις την πίστη και την αισιοδοξία που χρειάζεται για να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες της καθημερινότητας με επίγνωση και αυταγάπη.

Δια ζώσης ή online συναντήσεις

Η Γιόγκικη Συμβουλευτική θα έχει τη μορφή που σου ταιριάζει. Διαφορετικοί τρόποι επικοινωνίας δια ζώσης, μέσω zoom/skype ή συνδυασμός έχουν ως στόχο τη δική σου εξέλιξη.

Πως να κλείσεις μια συνεδρία στη Γιογκική Συμβουλευτική

Σε περίπτωση που φλερτάρεις με την ιδέα της Γιογκικής Συμβουλευτικής αλλά δεν είσαι σίγουρη: προσφέρω δωρεάν συμβουλευτική μέσω email που θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις αν σου ταιριάζει ή όχι.

Στη συνέχεια οι μελλοντικές συνεδρίες μπορούν να προγραμματιστούν πρόσωπο με πρόσωπο ή διαδικτυακά.

Για να μάθεις περισσότερα σε ενθαρρύνω να επικοινωνήσεις μαζί μου στο: yogaathomegr@gmail.com

YOGA at Ηome

Αυτοπαρακινούμενη, δημιουργική και ελεύθερο πνεύμα. Κατοικώ στον δικό μου πλανήτη με τον σύζυγο και 3 υπέροχα κατοικίδια, αλλά έχω ζήσει και επισκεφθεί πολλά μέρη του κόσμου! Τα αγαπημένα πράγματα είναι: το διάβασμα, η μυρωδιά του καφέ, βόλτες στη φύση, ταξίδια και οι συζητήσεις με συναρπαστικές γυναίκες από όλη την Ελλάδα. Κατά έναν περίεργο τρόπο όσο αυξήθηκαν τα κιλά μου μεγάλωσε και η αυτοπεποίθησή μου! Κρίση μέσης ηλικίας; Προτιμώ να κατευθύνω την ενέργειά μου στα σημαντικά της ζωής. Χαίρομαι που σε γνωρίζω!

Σίγουρα θα προτιμήσεις...