Γενικοί Όροι Χρήσης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον ιστότοπο παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.

Οι πληροφορίες αυτές δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν τις συμβουλές που προέρχονται από το γιατρό σας ή άλλον επαγγελματία υγείας.

Μην χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες που θα βρείτε στο YOGA at Home για διάγνωση ή θεραπεία ενός προβλήματος υγείας ή ασθένειας ή άλλης θεραπείας.

Πάντα να συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας γιατρό ή άλλον επαγγελματία υγείας προτού ακολουθήσετε κάποια αθλητική δραστηριότητα. Το ίδιο ισχύει πριν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, βότανο, διατροφικό ή άλλο συμπλήρωμα, ή χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε θεραπεία για ένα πρόβλημα υγείας.

Εάν έχετε ή υποψιάζεστε ότι έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα, επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας. Μην παραβλέπετε τις επαγγελματικές-ιατρικές συμβουλές ή μην καθυστερείτε την αναζήτηση ιατρικών συμβουλών εξαιτίας κάτι που διαβάσατε σε αυτή την ιστοσελίδα.

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό τον ιστότοπο ΔΕΝ δημιουργούν σχέση ιατρού-ασθενούς μεταξύ εσάς και της ιδιοκτήτριας του ιστότοπου.

Με την πλοήγηση και τη χρήση αυτού του ιστότοπου, ο χρήστης/επισκέπτης δηλώνει ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα και συναινεί ότι έχει διαβάσει, κατανοήσει και ότι συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παραπάνω (συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης περί προστασίας προσωπικών δεδομένων), είναι ενήλικος και έχει ικανότητα δικαίου.

Ο χρήστης/επισκέπτης κατανοεί και αποδέχεται ότι το YOGA at Home διατηρεί αποκλειστικό δικαίωμα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του ιστότοπου σε όσους πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

Σε περίπτωση διακοπής ουδεμία υποχρέωση φέρει ο ιστότοπος απέναντι στον χρήστη/επισκέπτη για την ως άνω διακοπή ή για κάθε περίπτωση απαίτησης ή ζημίας (θετικής ή αποθετικής, διαφυγόντων κερδών, ηθικής βλάβης κλπ.) που σχετίζεται με την ως άνω διακοπή.

Το YOGA at Home δεν ευθύνεται για την επικοινωνία του χρήστη/επισκέπτη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών ή εταιρειών που διαφημίζουν ή διαφημίζονται στην ιστοσελίδα και για οποιαδήποτε ιδιωτική ή εμπορική σχέση/συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

Περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Ο ιστότοπος κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα και απαγορεύεται ρητά η χρήση ή αναδημοσίευση κειμένου καθ’ οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της ιδιοκτήτριας του. Η παράβαση διώκεται ποινικά.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό δημιουργό του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου.

Τυχόν αναπαραγωγή περιεχομένου ή οποιαδήποτε άλλη μορφή επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης άδειας του ιστότοπου αυτού.