Ξεκίνησα το YOGA at Home με σκοπό να ενεργοποιήσω και άλλες γυναίκες να αναλάβουν δράση. Με στόχο την ευημερία μέσα από τη συστηματική άσκηση αλλάζοντας συνήθειες.

Να δείξω πώς η γιόγκα με βοήθησε να έρθω σε επαφή με τον εαυτό μου, να νιώσω πιο δυνατή να αναλάβω δράση και να θέσω νέους στόχους. Γιατί όχι και εσύ;

Μέσα σε αυτό το διάστημα κατάλαβα ότι μαζί σου εκπαιδεύομαι και εγώ!

Επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μου στη γιόγκα και σε νέα, υγιεινά διατροφικά πρότυπα διάβασα πολλά βιβλία, συμμετείχα σε workshops και πειραματίστηκα με διαφορετικά είδη γιόγκα.

Φυσικό ήταν να παρακολουθήσω το “Coaching Υγείας, Ευεξίας, Άσκησης και Μακροβιότητας” στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και να ξεκινήσω έτσι να δένω καλύτερα τα κομμάτια μιας ολιστικής προσέγγισης που εφαρμόζω πρώτη στη ζωή μου.

Χρονικά το lockdown συνέπεσε με την προετοιμασία μου για τις εξετάσεις πιστοποίησης που αφορούν την “Επάρκεια Εκπαίδευσης Ενηλίκων” και όλα αυτά γέμισαν το χρόνο μου με ευγνωμοσύνη.

Ενδυναμώνω το σώμα και το νου μου θέτοντας μικρούς και επιτεύξιμους στόχους. Χρησιμοποιώ τη γιόγκα, τον διαλογισμό, το qigong και τη διατροφή ώστε να φέρω μια σημαντική αλλαγή στη ζωή μου που θα έχει μακροπρόθεσμα θετικό αντίκτυπο στην συνολική μου υγεία.

Αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου για να διερευνήσεις τυχόν περιοριστικές πεποιθήσεις και συνήθειες που σε κρατούν πίσω. Το έχω περάσει και ξέρω πως νιώθεις.

Τι είναι το Wellness Coaching;

To Wellness Coaching εξετάζει την ψυχική και σωματική σου υγεία και ευεξία εξερευνώντας τη διατροφή, την άσκηση, τον ποιοτικό ύπνο, τη σημασία της καθημερινής ρουτίνας και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Μικρές, καθημερινές αλλαγές αντιμετωπίζουν τυχόν εσωτερικές ανισορροπίες και σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Τι ακολουθεί

Συνέχισε να διαβάζεις τα posts και οτιδήποτε χρειαστείς μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

Το YOGA at Home είναι για σένα αν:

  • Αν επιθυμείς την αυτο-φροντίδα που αξίζεις και θέλεις να καταλάβεις περισσότερο το σώμα σου.
  • Αν υπερβολικό άγχος και στρες δυσχεραίνει την καθημερινότητα και αδυνατείς να ζήσεις την κάθε στιγμή, να είσαι εστιασμένη στο εδώ και τώρα, το παρόν. Η εσωτερική αρμονία είναι δικαίωμα.
  • Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη γιόγκα και πως μπορείς με τη βοήθεια ενός διαδικτυακού δασκάλου να δεις οφέλη.

Πάνω από όλα, είμαι εδώ όχι για να σου πω τι θα κάνεις αλλά για να σου δώσω επιλογές!

Σε ευχαριστώ που διαβάζεις αυτά που με τόση αγάπη σου γράφω,

Ιωάννα

xxx