Γιατί να επιλέξεις online coaching συνεδρίες με την Ιωάννα δημιουργό του YOGA at Home;

Τι είναι αυτό που κάνει το coaching μαζί της ξεχωριστό; Η προσωπική της εμπειρία, οι ολοκληρωμένες σπουδές και η συνεχής εκμάθηση τρόπων και τεχνικών σωματικής ευφυίας είναι αποδεδειγμένα χαρακτηριστικά που την διαχωρίζουν. Το σήμα κατατεθέν του σθένους της είναι η διατήρηση και βελτίωση της συναισθηματικής μας ευεξίας ενώ παίρνουμε αποφάσεις υπό πίεση. Όπως χαρακτηριστικά θα την ακούσεις να λέει “Η γιόγκα είναι η αφορμή για πολλά σπουδαία πράγματα.”

Συνδυασμός Mindfulness τεχνικών και CBT coaching

Η Ιωάννα είναι πιστοποιημένη Coach. Ωστόσο της αρέσει να συνδυάζει και να αντλεί αποτελεσματικές πρακτικές από συναφείς κλάδους όταν χρειάζεται.

CBT (γνωσιακή συμπεριφορική θεωρία) και κλινική μελέτη

Βιώνουμε σωματικές αντιδράσεις, συμπεριφορές, συναισθήματα και σκέψεις χωρίς να αντιλαμβανόμαστε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Η εμβάθυνση του αντικειμένου της γνωσιακής συμπεριφορικής θεωρίας μέσα από νέες σπουδές (θεωρία και κλινικές μελέτες) υπογραμμίζουν την πίστη της ότι μια αποτελεσματική coaching συνεδρία μπορεί να εμπλουτιστεί και να υποστηριχθεί από επιστημονικά μοντέλα.

Επαγγελματικά credits και συνεχής ενημέρωση

Η Ιωάννα ενημερώνεται συνεχώς στον τομέα της συμβουλευτικής και του coaching έχοντας τον δικό της coach/μέντορα. Πιστεύει στη δια βίου μάθηση. Η διερεύνηση και η αναζήτηση νέων στοιχείων ήταν κάτι που την χαρακτήριζε σε όλες τις εργασίες της.

Τι να περιμένεις από μια ατομική coaching συνεδρία;

Καταρχήν, να ξεκαθαριστεί ότι όλες οι 1:1 ατομικές συνεδρίες είναι εξειδικευμένες στις ανάγκες σου. Καμία συνεδρία δεν είναι ίδια και αυτό γιατί η ιστορία σου και τα θέλω σου είναι μοναδικά και επομένως διαφορετικά από κάθε άλλη γυναίκα.

Οπότε για αυτό δεν μπορώ να δώσω μια γενική περιγραφή του πως λειτουργεί. Ο τρόπος είναι δομημένος με βάση τις αρχές και την δεοντολογία του αυθεντικού Coaching και η διάρκεια είναι 60 λεπτά. Στην πρώτη μας συνάντηση θα φροντίσω να καταλάβω που ακριβώς βρίσκεσαι, τι σε απασχολεί και που θέλεις να φτάσεις.

Κάνω ερωτήσεις, δεν λύνω προβλήματα και δεν δίνω οδηγίες ή συμβουλές. Αυτός είναι ο ρόλος του coach: να σε κάνει να εστιάσεις, να μάθεις, να βελτιωθείς και να αναπτυχθείς. Η επικοινωνία είναι αμφίδρομη αλλά καθόλου καθοδηγητική.

Η βασική ιδέα στηρίζεται στην συνεργασία μας ως ομάδα και την εκμάθηση νέων πεποιθήσεων και καλών συνηθειών.

Καθώς ο κύκλος των online coaching συνεδριών συνεχίζεται οι δεξιότητές σου θα αρχίζουν να αλλάζουν.

Η συστηματική δράση και η πειθαρχία είναι απαραίτητα συστατικά ενώ πρακτικές ασκήσεις και υλικό για το σπίτι ενισχύουν τον σκοπό.

Για επικοινωνία και ερωτήσεις: namaste@yogaathome.gr