Best Yoga Android app: Must-have για να ξεκινήσεις γιόγκα στο σπίτι

Αν θέλεις να πετύχεις ευεξία σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο μέσω της γιόγκα ήρθε η στιγμή να εμπιστευτείς το smartphone σου.

Η ανάπτυξη των mobile apps μας διευκολύνουν ιδιαίτερα αν η πλοήγηση είναι εύκολη, ενδιαφέρουσα και user-friendly.

Τις τελευταίες μέρες δοκιμάζω το Daily Yoga app και μένω πιστή στην πρακτική που μου εξασφαλίζει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ σώματος-πνεύματος.

Η τακτική ενασχόληση με τη γιόγκα σε κάνει να νιώθεις αρμονία και σε πλήρη εναρμόνιση με το μέσα σου.

Αν τώρα ξεκινάς το ταξίδι της ευεξίας μέσω της γιόγκα και της ενσυνείδητης διατροφής κατέβασε ένα yoga app και ξεκίνα να κάνεις γιόγκα οποιαδήποτε ώρα και μέρα σε βολεύει!

Κατέβασε το daily yoga app και ξεκίνα να κάνεις γιόγκα οποιαδήποτε ώρα και μέρα που σε βολεύει!

Υπάρχουν πάρα πολλές δωρεάν εφαρμογές γιόγκα για Android και Iphone που θα βρεις στο Google play ή στο Apple store. Για να αποφύγεις το τεστάρισμα έχω εγκαταστήσει και χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες το Daily Yoga.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει δωρεάν παροχές γιόγκα και διαλογισμού που σου επιτρέπουν να μείνεις πιστή σε ένα συστηματικό καθημερινό ή εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Η εφαρμογή θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις την κάθε άσανα με φωνητικές οδηγίες πρακτικής εφαρμογής των ασκήσεων.

Ανεξάρτητα από το επίπεδό σου η εφαρμογή θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις την κάθε άσανα με σύντομα βίντεο και απλές φωνητικές οδηγίες εφαρμογής.

Φίλτρα

Τα ειδικά φίλτρα σε βοηθούν να επιλέξεις τον τύπο και το επίπεδο σου ανάλογα με τη δωρεάν ή πληρωμένη έκδοση που αντιστοιχεί στο λογαριασμό σου ενώ έχεις τη δυνατότητα αποθήκευσης αυτών των λειτουργιών. Αν για παράδειγμα επιλέξεις “level 2” και “session” κλικάροντας “done” σου εμφανίζονται οι αντίστοιχες προτάσεις με βάση τα κριτήρια που επέλεξες.

Γιόγκα Βίντεο και audios

Στην κεντρική σελίδα επίλεξε για αρχή ένα πρόγραμμα. Για παράδειγμα “7 Day Easy Yoga Flow” (Level 2). Θα βρεις τις θερμίδες που θα κάψεις, περιγραφή και τα οφέλη αυτών των workouts. Η κάθε άσανα διαρκεί περίπου 1-2 λεπτά. Στα 2 δευτερόλεπτα ανοίγει ένα μικρό παράθυρο κάτω δεξιά που σου δείχνει την επόμενη άσανα. Μπορείς να δεις και να κατεβάσεις όλες τις άσανα. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής σου δίνεται η δυνατότητα να απενεργοποιήσεις τη μουσική ή να ρυθμίσεις την ένταση σε σχέση με τη φωνή της εκφωνήτριας και της background music. Στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης έχεις τη δυνατότητα να δεις εκ των προτέρων όλες τις σειρές των στάσεων. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να σκρολάρεις με το χέρι για να τελειώσει η άσανα πιο γρήγορα. Οποιαδήποτε άσανα κάνεις skip αφαιρείται από το συνολικό σου χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ POST: 3 tips που θα σε κάνουν να ξεκινήσεις γιόγκα στα 40 (45)

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα audios όπου στη δωρεάν έκδοση υπάρχουν επιλογές για να εκπαιδευτείς όσον αφορά mantras, healthy lifestyle, guided meditation κ.ά. Αναζήτησε στο ίδιο πεδίο και άκουσε τραγούδια με τη δυνατότητα download στο κινητό.

Weekly Yoga Quotes

Κάθε βδομάδα λαμβάνεις 6 εμπνευσμένα γνωμικά που σου δίνουν κίνητρο να ξεκινήσεις δυναμικά την εβδομάδα. Στο τέλος εμφανίζεται η επιλογή να περιηγηθείς σε προηγούμενα wellness quotes όπως και να αλληλεπιδράσεις με τη κοινότητα δίνοντας το δικό σου σχόλιο.

Διαφημίσεις και συνδρομές

Μπορείς να ξεκλειδώσεις περισσότερες επιλογές και να παρακολουθήσεις workshops αγοράζοντας το silver ή pro πακέτο.

Σημαντικά χαρακτηριστικά
  • Διαθέτει διαφορετικά επίπεδο και τη δυνατότητα να παρακολουθείς το ιστορικό σου άρα και την εξέλιξή σου.
  • Υπάρχουν workshops, νέες αφίξεις, τα δημοφιλέστερα και κατηγοριοποίηση για το επίπεδο, το είδος της πρακτικής και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις.
  • Εύχρηστο στη διαχείριση με ωραίο φωτογραφικό υλικό.

Τις διαφημίσεις με προσφορές που δέχεσαι μπορείς εύκολα να τις απενεργοποιήσεις.

Γενικά, έχει υψηλή βαθμολογία χρηστών 4,7/5 και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής με έχει ικανοποιήσει που σκέφτομαι να δοκιμάσω και την αναβαθμισμένη έκδοση.

Θέλεις να ξεκινήσεις γιόγκα στο σπίτι με τη βοήθεια διαδικτυακού δασκάλου αλλά δεν ξέρεις πως;

Η αλλαγή στις πεποιθήσεις και στη συμπεριφορά σου είναι ο κορμός για να χτίσεις μια νέα συνήθεια. Η αλλαγή νοοτροπίας -ώστε να κάνεις τη γιόγκα μέρος μιας συνειδητής ρουτίνας- απαιτεί προσπάθεια που αξίζει.

Μου πήρε χρόνο να βρω μια δραστηριότητα και να δεσμευτώ με χαρά σε αυτήν.

Άσε με, να σου δείξω τον τρόπο!

Τη δική μου εμπειρία αποτύπωσα σε ένα ΔΩΡΕΑΝ email workshop που θα ξεκινήσει το 2021 για να σου επιβεβαιώσω ότι μικροί και επιτεύξιμοι στόχοι θέτουν τις βάσεις για κάτι μεγαλύτερο.

Βήμα βήμα θα σου πω πως συστηματοποίησα την πρακτική της γιόγκα, θα σου αποκαλύψω την αγαπημένη μου διαδικτυακή πλατφόρμα γιόγκα που άλλαξε τα πάντα, θα σου μιλήσω για το πως τελικά η γιόγκα περιορίζει την επιθυμία σου για φαγητό, για τον διαλογισμό και άλλα πολλά που αξίζει να μάθεις και να εφαρμόσεις.

Κάνε εγγραφή στη λίστα προτεραιότητας και καταχώρησε τη συμμετοχή σου στο: “Η ευεξία περνάει από το μυαλό”

Είσαι έτοιμη για την αλλαγή;

 

YOGA at Ηome

Αυτοπαρακινούμενη, δημιουργική και ελεύθερο πνεύμα. Κατοικώ στον δικό μου πλανήτη με τον σύζυγο και 3 υπέροχα κατοικίδια, αλλά έχω ζήσει και επισκεφθεί πολλά μέρη του κόσμου! Τα αγαπημένα πράγματα είναι: το διάβασμα, η μυρωδιά του καφέ, βόλτες στη φύση, ταξίδια και οι συζητήσεις με συναρπαστικές γυναίκες από όλη την Ελλάδα. Κατά έναν περίεργο τρόπο όσο αυξήθηκαν τα κιλά μου μεγάλωσε και η αυτοπεποίθησή μου! Κρίση μέσης ηλικίας; Προτιμώ να κατευθύνω την ενέργειά μου στα σημαντικά της ζωής. Χαίρομαι που σε γνωρίζω!

Σίγουρα θα προτιμήσεις...