3 Wellness σειρές που πρέπει να δεις στο Netflix

Αν θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα από τους ανησυχητικούς τίτλους των ειδήσεων σε τηλεόραση και ίντερνετ και να περάσεις την ώρα ευχάριστα το Netflix είναι μια διέξοδος για όσο διάστημα μένουμε σπίτι.

Αυτές είναι οι 3 καλύτερες online τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που μπορείς να δεις με θέμα την ευεξία και τη γιόγκα:

Goop Lab

Το Εργαστήριο Goop (επίσης γνωστό ως το Εργαστήριο Goop με την Gwyneth Paltrow) είναι μια αμερικανική σειρά-ντοκιμαντέρ με αφορμή τον επιτυχημένο ιστότοπο που δημιούργησε η αμερικανίδα ηθοποιός Gwyneth Paltrow και έχει επίκεντρο μια ολιστική προσέγγιση του υγιεινού τρόπο ζωής. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου 2020 στο Netflix και έλαβε ποικίλα σχόλια και κριτικές σχετικά με τα ιατρικά και επιστημονικά στοιχεία που αφορούν θέματα γύρω από την αντιγήρανση, την ενεργειακή θεραπεία κ.ά που παρουσίασε. Δες, τα πρώτα επεισόδια και σχημάτισε τη δική σου άποψη!

Αυτοθεραπεία 

Η ταινία-ντοκιμαντέρ σε οδηγεί σε ένα νέο επιστημονικό και πνευματικό ταξίδι γύρω από το ανθρώπινο σώμα: υπάρχει αυτοθεραπεία. Η πιο πρόσφατη επιστήμη αποκαλύπτει ότι τα γονίδια δεν είναι τόσο καθοριστικά όσο πιστεύαμε. Ισχυρισμοί πως και η πιο δυσοίωνη πρόγνωση έχει ελπίδες αντιστροφής αν ελέγξεις την υγεία και τη ζωή σου σε βάζει σε σκέψεις. Η ταινία αυτή εστιάζει στην εσωτερική δύναμη του ανθρώπου που κρύβουμε όλοι μέσα μας. Κορυφαίοι επιστήμονες, πνευματικοί δάσκαλοι και θεραπευτές -όπως ο Δρ, Deepak Chopra- εστιάζουν και παραθέτουν τις απόψεις και τις έρευνές τους. Ενδιαφέρουσα και επίκαιρη προσέγγιση όσο ποτέ.

Είμαι η Μάρις

Μέσα από τη ζωή της μια νεαρή γυναίκα μιλά για τη συμβολή της γιόγκα στον αγώνα της κατά της ανορεξίας και στην προσπάθεια να βρει τον εαυτό της. Μια ταινία που εστιάζει στην ψυχική ασθένεια και τις θεραπευτικές δυνάμεις της γιόγκα που οδηγούν στην αυτοαποδοχή. Σε αντίθεση με άλλες ταινίες σχετικού περιεχομένου η συγκεκριμένη περνάει θετικά μηνύματα. Η Μάρις γίνεται έμπνευση και παράδειγμα αυθεντικότητας και εσωτερικής εξέλιξης. Ανακάλυψε μερικά από τα οφέλη της γιόγκα μέσα από αυτή την ταινία.

Photo: iammarismovie.com

YOGA at Ηome

Αυτοπαρακινούμενη, δημιουργική και ελεύθερο πνεύμα. Κατοικώ στον δικό μου πλανήτη με τον σύζυγο και 3 υπέροχα κατοικίδια, αλλά έχω ζήσει και επισκεφθεί πολλά μέρη του κόσμου! Τα αγαπημένα πράγματα είναι: το διάβασμα, η μυρωδιά του καφέ, βόλτες στη φύση, ταξίδια και οι συζητήσεις με συναρπαστικές γυναίκες από όλη την Ελλάδα. Κατά έναν περίεργο τρόπο όσο αυξήθηκαν τα κιλά μου μεγάλωσε και η αυτοπεποίθησή μου! Κρίση μέσης ηλικίας; Προτιμώ να κατευθύνω την ενέργειά μου στα σημαντικά της ζωής. Χαίρομαι που σε γνωρίζω!

Σίγουρα θα προτιμήσεις...